måndag 23 augusti 2010

Jag får inte plats


Jag får inte plats i mig själv. När jag böjer mig ner, för att till exempel ta på mig strumporna, så räcker varken armar eller ben till. Jag når inte!

Och när jag böjer mig så får jag ofta kramp i magen, antagligen för att organen i kroppen inte får plats när jag böjer mig och trycker ihop med fett och allt.

Jag kommer inte ihåg att det var på det här viset när jag var tjock förra gången. Kanske var det för att jag långsammare blev tjock - nu har det liksom blåst upp som en ballong.

Men så här kan jag ju inte ha det! Detta är fullständigt uteslutet.

Idag har jag tänkt att jag skall göra upp ett schema. Ungarna har ju börjat skolan och de har schema. Jag behöver också schema, för att klara av att träna, gå promenader, äta riktig lunch och få till mina arbetstider samtidigt. Eftersom jag har min arbetsplats i hemmet är det svårare att på ett naturligt sätt komma ut ur huset. Jag kan till exempel inte cykla till jobbet eller gå. För mig räcker det att, i pjamas, gå 15 trappsteg ner till kontoret. Där kan jag bli sittande en hel dag framför datorn och telefonen.

Nä, det får bli skärpning på den här fronten.

(Ps, bilden hittade jag på internet och är inte jag!)

2 kommentarer:

  1. Kära du..det äro icke trivsamt när kroppen vägrar vara samarbetsvillig. Icke alls. Du har rätt; så där kan man alls icke ha det. Man orkar liksom bara inte.. Ett schema låter som en bra idé. Well worth a try om du frågar mej.. Lägg upp ett vettigt sådant bara..så du inte känner behov av att börja skolka.. ; )

    Idag var första dagen på vår omstart här i huset och ja, tänk att vi banne mej kom iväg till gymmet halv nio i morse! Det är nästan så att jag blev imponerad själv..jo, jag ÄR imponerad - heja oss! : )) På onsdag skall vi ner igen är tanken...

    Dessutom har vi idag återgått till att äta enligt LCHF eftersom ingen av oss längre har någon som helst kontroll över mängden (eller typen..) av kolhydrater som vi får i oss.. Vi behöver dra hårt i nödbromsen och LCHF fungerade bra förra hösten. Jag hoppas således att det gör så även nu.. Tumme hålles tack!

    Är nyfiken på hur ditt schema kommer att se ut när du har klurat ut vad du vill ha med.. : )
    KRAM <3

    SvaraRadera
  2. Mmm… jag med… intresserad av att se schemat alltså. Hann inte igår - får göra ett nytt försök idag. Men jag har i alla fall bokat in en tid på gymmet, iof Qi gong - men i alla fall.

    SvaraRadera