fredag 10 september 2010

Fem dagar utan föda

I måndag började jag med pulver igen - idag är det fredag. Så fyra och en halv dag (eller fem, beroende på hur man ser det) har jag levt på pulver.

Hur är det då? Jo, det fungerar alldeles utmärkt. Jag är inte ett dugg hungrig, faktiskt inte ens sugen på mat. Tänk om det var så här enkelt hela tiden…

Visst - det är tråkigt att laga mat till familjen och inte kunna äta själv. Och sen vet jag faktiskt inte riktigt hur länge jag skall hålla på med pulvret denna gång. Det är väl smolket i bägaren denna gång. Å andra sidan - jag hoppas ju och tror att pulverperioden skall avslutas med en operation.

Jag har redan tappat tre kilo - vätska, det inser jag ju, men det är ju lite skönt istället för att vågen står still. Qi Gongen jag var på i torsdags är ju inte så motionskrävande direkt. Men jag är väldigt avslappnad och mjuk efteråt - även om jag fortfarande känner mig som en ballongman när jag försöker böja mig åt olika håll.

Jag vägde och mätte mig i måndags och skall försöka komma ihåg att göra det regelbundet (1 ggn i veckan nu i början tänkte jag), jag behöver bekräftelse på att det händer något.

Idag var jag och mätte mitt blodtryck igen. Det ligger fortfarande lite högt och det är ju inte så lysande. Nästa vecka skall jag få träffa min läkare på vårdcentralen. Jag hoppas att vi kan få ordning på trycket då.

2 kommentarer:

  1. Härligt! Så himla redig du är!! Och så skönt att du inte är hungrig - för det kan då avskräcka den bästa.. 3kg är 3kg alldeles oavsett analys av innehåll tycker jag...jag förstår precis vad du menar med att du behöver bekräftelse. Man vill ju liksom SE att det händer något där inne i kroppen..För det gör det ju. Jag har tappat 2,5kg nu på mina snart 3 veckor med LCHF och jag är nöjd med det, jag vet att jag går ner tämligen lååångsaaamt.. Inte alltid så kul, men vi är alla olika. Och så länge det känns lätt och rätt så är jag nöjd med att det går neråt liksom..Måttbandet har jag inte orkat rota fram den här gången, men igår vågade jag dra på mej jeansen som jag inte haft sen i våras och..de satt helt ok. Yahoo: ) Det hade de inte gjort för tre veckor sedan..

    Bra att du får träffa läkaren och kolla upp trycket lite bättre i nästa vecka. Var rädd om dej..
    KRAM <3

    SvaraRadera
  2. Tack! Jag tycker du är superduktig som tränar och äter så bra! Heja dig!!!
    Kul att du kommer i dina jeans. Jag har en stund kvar till det, men skall komma dit!

    Gott att ha en sådan god vän och uppmuntrare!

    SvaraRadera