onsdag 7 augusti 2013

Fat and back

Har just sett ett TV-program "Fat and Back" - om en kille i australien som bestämde sig för att gå upp 40 kg (50% av sin kroppsvikt) på 6 månader och sedan ägna 6 månader att gå ner dem igen. Till saken hör att han var tränare på ett gym.
http://www.paulpjjames.com/fat-and-back/

Han jobbade kvar på gymmet - men gymmade inte själv alls.

Det var en väldigt speciell resa.
Han åt allt, obegränsat, jämt och ständigt de första månaderna. Och han la på sig rejält. Magen var stor som en spärrballong.

Och det var inte enkelt att gå ner. Men givetvis så klarade han av det.

Det här fick mig att få väldigt dåligt samvete att jag inte varit ute och ens promenerat en enda (nästan) morgon på hela sommaren! Trots att det varit så fantastiskt fina sommarmornar.

Men när vi flyttar hem till stan så är det bara att dra iväg till gymmet. Funderade till och med om jag skulle satsa på några gånger med personlig tränare som får mig att kämpa lite till.

Förra blogginlägget skrev jag att jag eventuellt skulle göra några pulverdagar. Och det gjorde jag. Nästan 10 dagar med pulver. Det var skönt - fast jag var sugen på att äta. Något kilo gick jag nog ner men det hade nog varit mer effektivt att också motionera parallellt.